fbpx

Yoga die helpt!

Ooit was yoga meer dan alleen het beoefenen van houdingen tijdens een wekelijkse les. Het werd gezien als een levensstijl. Men werd zich daardoor bewust dat je voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor je eigen welzijn. Yoga050 neemt je mee naar die levensstijl. Met de lessen en 1:1 trajecten help ik jou om veilig te bewegen, correct te ademen en bewuste keuzes maken die jou helpen in balans te zijn. Ik doe niet aan grote beloftes of een quick fix. We kunnen samen op de lange termijn grote veranderingen teweeg brengen. 

– Namasté Hilke –

 

yoga groningen

Yoga groepslessen

Vanaf april vind je de yogastudio in Groningen aan het Gedempte Zuiderdiep 26. We beoefenen yoga op maat. Je kunt deelnemen aan:

Yoga groepslessen
Zwangerschapsyoga
Workshops

In maart vind je ons nog in de yogastudio aan het Damsterdiep 46 in Groningen.  

Yoga Groningen

1:1 Trajecten

Investeer in jezelf! Door middel van een van deze trajecten stap je uit je oude patronen en maak je wekelijks kleine stappen. Want kleine stapjes maken uit eindelijk een groot verschil. We gaan voor langdurig resultaat door te kijken naar alles wat jij wél kan. Van daaruit bouwen we verder aan kracht, flexibiliteit, focus en rust. 

√ 1:1 jaartraject
√ 1:1 Maandtraject
√ 1:1 Rondom zwangerschap

yoga en coaching groningen

Shop

Ik stimuleer je graag om ook yoga thuis te doen! Met een van deze producten help ik je op weg:

√ Aerial yoga doek in een kleur naar keuze met of zonder ophangmateriaal 
√ Online zwangerschapsyoga cursus
√ Online yoga cursus ‘Leven zonder stress’

 Heb je vragen? Stel ze via het contactformulier of stuur een appje.

Wat anderen zeggen over yoga050

Mariska
voelt echt als een cadeautje voor lichaam en geest. Maren Na een dag werken en haasten/eten met de ki deren is een uur zwangerschapsyoga bij Hilke zo ontspannend en lekker. Zowel de oefeningen in het doek als de 'mindfulness' en ademhalingsoefeningen zijn erg fijn! Er hangt een ongedwongen en prettige sfeer met verschillende type vrouwen. Erg leuk!! De kers op de taart is de korte massage van Hilke als we in de doeken hangen. Heerlijk!
Francien
Wat mij betreft de beste yogaschool en yogajuf! Fijne (aerial)lessen in een prettige en betrouwbare sfeer.
Astrid
Tijdens de tweede zwangerschap hele fijne zwangerschapsyoga gevolgd. De Aerial yoga is een echte aanrader, het doek geeft extra ontspanning en geborgenheid.
Marjolein
Een heerlijke vorm van yoga die zowel spieren versterkt als ontspant! Absolute aanrader!
Maren
Soms ben je zo enthousiast over iets dat je iedereen wilt aansporen om het ook te doen en ervaren, dit is zoiets! Hilke is erg behulpzaam en relaxed en de sfeer in de studio is aangenaam. Een uurtje Aerial yoga voelt echt als een cadeautje voor lichaam en geest.
Previous
Next

 

Over Hilke, oprichter van Yoga050

 

Als nuchtere Grunninger groeide ik op een dorp in Noord-Groningen. Je ging naar gymnastiek of voetbal, yoga kende ik niet. Tot een fysiotherapeut mij doorverwees naar yoga. Doodeng vond ik het. Ik was bang voor zweverigheid en wierook.

Inmiddels is yoga een manier van leven geworden. Het heeft me geleerd te luisteren naar wat mijn lijf aangeeft. Hoe meer je naar je lijf luistert, hoe minder hard het hoeft te schreeuwen. Door dagelijks even te oefenen met houdingen, ademtechniek of meditatie, maak werk je steeds opnieuw aan een leven vanuit balans. 

Ik krijg energie van de momenten dat er bij mensen een kwartje valt. Als iemand zich bewust wordt wat voor hem of haar werkt om in balans te blijven. 

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief