Over Yoga050 | Yoga in Groningen
1250
page-template-default,page,page-id-1250,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Aranka

babymassage groningen

Wie is Aranka?

Ik ben Aranka de Jong, 33 jaar en moeder van Mees en Nore. Ik geef workshops babymassage bij Yoga050.

Sinds ik moeder ben geworden van onze onze oudste, Mees, ben ik erg bewust geraakt van manieren hoe je je kindje veiligheid kunt geven en verbinding kunt voelen. Mees lag de eerste weken na zijn geboorte in een couveuse waardoor ik op zoek ben gegaan naar manieren om hem extra nabijheid te geven toen hij eindelijk los van alle snoertjes en slangetjes was. Toen pas konden we elkaar ├ęcht leren kennen. Een van de manieren die hierbij een grote bijdrage heeft gehad is babymassage. Het is zo bijzonder om te zien hoe een kleintje hierop reageert. Dit zie ik ook weer terug bij mijn dochtertje Nore.

Daarnaast is het geven van een babymassage voor mezelf een rustmoment, die mij als moeder ook goed doet. Nadat ik zelf heb ervaren hoe veel fysiek contact kan bijdragen aan een diepere band, maar ook om een kindje zelfvertrouwen te geven, ben ik de opleiding tot docent babymassage gaan volgen en heb ik me geschoold tot draagconsulente.

Naast dat ik het geweldig vindt andere ouders hierin ook iets mee te geven en te laten ervaren hoe fijn het is om op deze manier met je kleintje in contact te zijn ben ik jeugdverpleegkundige van beroep. Verder maken reizen, de zon, muziek, festivalletjes, mooie boeken, kinderen en familie en vrienden me blij!