fbpx
 

Yoga buiten

Yoga buiten in Groningen

buiten yoga groningen

Volg yoga buiten in Groningen!

We mogen weer! Na een lange periode van lockdown is het tijd om de yogamat weer uit te rollen. Dat doen we vanwege corona in de buitenlucht!

Werk tijdens een yogales aan je fysieke en mentale gezondheid. In het aerial yogadoek, een soort yoga hangmat, vind je diepe ontspanning en zoek je naar meer bewegingsvrijheid door middel van oefeningen waarbij je lengte zoekt in je spieren en je wervelkolom. Kracht en ontspanningsoefeningen wisselen elkaar af. Na een les voel je je weer helemaal relaxt!

Je vindt ons bij Rebel Rebel Hostel op het voormalige Suikerunie terrein in Groningen. De Suikerlaan 21 is te bereiken vanuit de stad met de fiets (10 minuten vanaf het centrum) en je kan er gratis je auto parkeren.

Lesrooster

Maandag

19:30 Active aerial yoga

Woensdag

10:00 Active aerial yoga
19:30 Active aerial yoga

Vrijdag

10:00 Active aerial yoga

FAQ

Veelgestelde vragen

Ik ben niet lenig, kan ik dan wel meedoen?

Tuurlijk! Yoga gaat niet over lenigheid, maar dat je luistert naar wat je lichaam aangeeft. Met simpele aanpassingen kan je prima uit de voeten. Aerial yoga is voor iederen. We passen de houdingen aan op jouw kunnen.

Welke spullen heb ik nodig om mee te doen met de cursus?

Neem zelf je yogamat mee. Draag kleding zonder scherpe voorwerpen er aan zoals ritsen. Je sieraden mogen af om het aerial doek niet te beschadigen. Kleed je op het weer. Ik vind laagjes altijd fijn: een yogalegging, een shirt met korte mouw, een paar extra sokken en een joggingspak er overheen voor aan het einde van de les als je lekker in je doek ligt te ontspannen. Zo krijg je het niet te warm en niet te koud.

Wat doe ik als ik een houding niet correct uitvoer?

De docent geeft je aanwijzingen op afstand. Wanneer nodig en als jij je er ok bij voelt kunnen we je yogahoudingen corrigeren (als nodig) met onze handen

Hoe gaan jullie om met de corona maatregelen?

Je blijft thuis wanneer je corona-klachten hebt. Meer informatie lees je hier.