fbpx
 

Marjanne

zwangerschapsyoga groningen

Wie is Marjanne?

Yoga gaat voor mij over balans en de constante beweging die hierbij hoort. Over de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Over acceptatie van het moment -wat soms een hele uitdaging kan zijn-, en over gebruik maken van alles dat kan inspireren om (weer) in balans en in je eigen flow te komen.

 

Sinds 2003 is de beoefening van yoga groot onderdeel van mijn leven. Het brengt me met mijn aandacht diep naar binnen, waar ik kan voelen wat ik nodig heb.

 

Ik geef in de eerste plaats zwangerschapsyoga en daarnaast kun je me ook tegenkomen bij de andere lessen. Belangrijke peilers in de lessen die ik geef zijn; aandacht voor bewegen vanuit contact met jezelf, jouw core, jouw ademhaling, jouw intuitie of juist beweging gebruiken om dit contact te leggen. Mijn lessen zijn vaak rustig, maar kunnen ook intens zijn. Ik haal de inspiratie voor de lessen uit het leven, uit de tijd van het jaar, uit de natuur, uit wat ik zie in de mensen om me heen en uit de energie in de groep.

 

Zwangerschapsbegeleiding

Door mijn eigen ervaringen rond de geboorte van mijn oudste dochter besloot ik mijn hart te volgen en de overstap te maken van beeldende therapie naar de geboortezorg. Niet veel later kwam de mogelijkheid om zwangerschapsyoga te gaan geven. Vele trainingen later bied ik vanuit mijn eigen praktijk yoga, (postpartum) doula begeleiding en andere diensten aan rondom zwangerschap, geboorte en het eerste jaar erna.

In mijn werk met vrouwen en vooral moeders komen mijn passies voor yoga, geboorte, voeding, kruiden, massage, psychotherapie en veranderingsprocessen samen. Naast mijn eigen praktijk geef ik met veel liefde en aandacht les bij verschillende yogastudio’s. De lessen stem ik zoveel mogelijk af op de groep. Desgewenst is persoonlijke begeleiding, extra ondersteuning samen met je partner, begeleiding na de geboorte of oefeningen bij stuitligging ook mogelijk.

 

PraktijkMama 

Zwangerschaps- en postpartum begeleiding, yoga, coaching & beeldende therapie.

www.praktijkmama.nl