fbpx
 

Willemijn

yin yoga groningen

Wie is Willemijn?

Hoi ik ben Willemijn, creatief kunstenaar van mijn leven. Ik houd ontzettend veel van de natuur. Het is ook wel dé plek waar ik mij buiten de yogazaal bevind of mee bezig houd.

Tijdens mij yogaessen deel ik mijn kennis over de anatomie van het lichaam en ik laat je ontspannen in de snelheid van de dag. Daarbij leer ik je meer over zelfonderzoek en yoga in de breedste zin van het woord. Ik wil je inspireren om de stilte op te zoeken, om te voelen wat er speelt en leeft in jou, zodat je kan leven vanuit je hart.

En dat begon natuurlijk allemaal bij mijzelf. Yoga stond al een tijdje om de hoek op mij te wachten. Begin 2016 was het zover. Eerst maakte ik kennis met de fysieke voordelen. Later begon ik steeds meer rust te ervaren en  begaf ik me meer op het ‘subtielere niveau’. Door de onrustige jaren die ik achter de rug had, voelde ik dat yoga balans bracht. Door de beoefening van yin yoga accepteer ik steeds meer mijn eigen gedachten en probeer ik gevechten om te draaien naar rust. Ik leer mijn emoties kennen en verantwoordelijkheid voor ze te nemen. Elke dag is een nieuwe ontdekking en dat deel ik graag tijdens mijn lessen.

Tijdens mijn studiejaren heb ik mij breed mogen ontwikkelen op het gebied van sport & gezondheid. In 2012 heb ik mijn Bachelor Sport, Management en Gezondheid aan de Hanze Hogeschool behaald. In 2017 heb ik een 200 uur durende docentenopleiding gedaan waarvoor ik mijn Alignment Based Hatha Yoga diploma behaald en in 2019 heb ik een Yin Yoga opleiding in Utrecht gevolgd. Voor beide yogaopleidingen ben ik geregistreerd bij Yoga Allicance.

Ik zie je graag tijdens een van mijn yin yogalessen in Groningen.