Over Yoga050 | Yoga in Groningen
1024
page-template-default,page,page-id-1024,page-child,parent-pageid-183,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Lineke

Yoga Groningen

Wie is Lineke?

Ik ben Lineke, 39 jaar. Mensen omschrijven mij als betrokken, sociaal, behulpzaam en soms een beetje gek. Ik heb altijd veel gedanst, vanaf het moment dat mijn ouders mij verplicht op dansles stuurden.  In het dagelijks leven werk ik in de Jeugdzorg. Daarnaast dans ik nog af en toe, en speel ik in een steelband.

Een jaar of wat geleden deed ik een keer een proefles Aerial Yoga. Ik ben niet echt een ‘sporter’, maar ik ben wel een actief persoon. In een hangmat bewegen, dat leek me wel wat!
Op het yogafestival Terschelling maakte ik verder kennis en heb ik besloten om de Teacher Training te gaan doen. Aerial Yoga is net zo uitdagend als ontspannend als je wilt. Het speelse karakter van aerial yoga trekt me aan. Daarnaast is het redelijke vergevingsgezind; ben je niet zo lenig, dan lukt een houding in het doek vaak wel.
Mijn lessen zijn rustig, met aandacht voor veiligheid, maar ook niet te serieus: lachen mag.

Mijn favoriete houding in het doek is de monkey hang, omdat deze houding je ruggengraat verlengd en dat meteen lekkerder voelt. De duif in het doek vind ik ook een hele fijne houding voor je heupen.

Het rooster biedt verschillende lessen, dus er is voor elk wat wils. Je volgt aerial yoga, zwangerschapsyoga of hatha yoga. Ik zie je graag tijdens de les!

 

Liefs, Lineke