Tarieven - Yoga050
590
page-template-default,page,page-id-590,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Tarieven

€40,- per maand

Met dit abonnement volg je wekelijks 1 vaste les. Ook maak je gebruik van de online lessen. Ook maak je gebruik van alle online lessen. Je schaft het abonnement aan door op de button hieronder te klikken. Je wordt doorverwezen naar Momoyoga, waar je je gewenste abonnement kan kopen. Vervolgens reserveer je de lessen naar keuzen. Een les annuleren doe je tot 6 uur van te voren.

€65,- per maand

Met dit abonnement volg je onbeperkt lessen volgen in de studio. Ook maak je gebruik van alle online lessen. Je schaft het abonnement aan door op de button hieronder te klikken. Je wordt doorverwezen naar Momoyoga, waar je je gewenste abonnement kan kopen. Vervolgens reserveer je de lessen naar keuze. Een les annuleren doe je tot 6 uur van te voren. Graag tot snel tijdens een van onze lessen!

€70 per maand

Volg met dit jaar abonnement alles lessen naar keuze: online en in de studio + de online cursus! Ook maak je gebruik van alle online lessen. Je schaft het abonnement aan door op de button hieronder te klikken. Je wordt doorverwezen naar Momoyoga, waar je je gewenste abonnement kan kopen. Vervolgens reserveer je de lessen naar keuzen. Een les annuleren doe je tot 6 uur van te voren.

€130

Deze strippenkaart telt 10 lessen en is 12 weken geldig. Hierbij zit je niet vast aan een contract en is er geen opzegtermijn. Volg een of meedere lessen per week. Ook maak je gebruik van alle online lessen. Je schaft de strippenkaart aan door op de button hieronder te klikken. Je wordt doorverwezen naar Momoyoga, waar je je gewenste strippenkaart kan kopen. Vervolgens reserveer je de lessen naar keuze. Een les annuleren doe je tot 6 uur van te voren.

€125

Tijdens deze cursus volg je wekelijks een les om de adem- en ontspanningstechnieken eigen te maken. Je kiest een vaste les (maandag 19:00 of dinsdag 20:00). Ook maak je gebruik van alle online lessen. Je schaft de strippenkaart aan door op de button hieronder te klikken. Je wordt doorverwezen naar Momoyoga, waar je je gewenste strippenkaart kan kopen. Vervolgens reserveer je de lessen naar keuze. Een les annuleren doe je tot 6 uur van te voren.

€15 losse les, of €10,- proefles

Wil je eenmalig een les volgen dat kan! Zowel de ervaren als de onervaren yoga beoefenaar is welkom. Ook maak je gebruik van alle online lessen. Je schaft de les aan door op de button hieronder te klikken. Je wordt doorverwezen naar Momoyoga, waar je je gewenste les kan kopen. Vervolgens reserveer je de les naar keuze. Een les annuleren doe je tot 6 uur van te voren. Doe je voor het eerst mee? Volg dan een proefles voor 10 euro. Graag tot in de les!