fbpx
 

Trainingen

Overzicht Yoga trainingen

Er zijn regelmatig yoga trainingen te volgen, zodat je nog dieper in de wereld van yoga kan duiken:

Online zwangerschapsyoga cursus - 5 weken

Neem de tijd voor jezelf en het groeiende kindje in je buik. Geef jezelf het ultieme cadeau van vertrouwen en ontspanning. Onze snelle maatschappij vraagt veel van ons. De wereld draait op hoogt tempo door. Maar hoe vind je ontspanning als er toch zoveel van je gevraagd wordt? Door tijd te nemen voor jezelf. Ik help je er graag bij! Met mijn ruime ervaring in de praktijk en theorie leer ik je te ontspannen met ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en milde bewegingen om je lichaam te doen ontspannen.

Leven zonder stress: 7 weekse online yoga training

We leven in een tijd die veel van ons aanpassingsvermogen vraagt. Maar hoe blijf je ontspannen? Steeds vaker vragen mensen mij wanneer je moet stoppen met dingen volhouden. Wanneer geeft je lijf aan dat het genoeg is? Wat mij betreft nu! Door stil te staan krijg je het antwoord op die vraag. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen acties. Passen ze bij je? Of kan het anders? In zeven weken leer je te leven vanuit compassie, ontspanning en kracht. Stap uit de ratrace en stap op de yogamat. In zeven weken kom je thuis bij jezelf.

Aerial kids yoga (6 weekse cursus): superhelden start op 19/5

KIDS AERIAL YOGA: SUPERHELDEN vanaf 19 mei t/m 23 juni. Speciaal voor de kinderen hebben we zes woensdagmiddagen om te spelen in het doek. Marjolein van @marabou_yoga leert je in zes weken een superheld te worden! Vlieg in het doek, leer toffe trics, en ontdek jouw supertalenten! Er zijn twee lessen: 15:00 - 15:45 : kids 4 t/m 6 jaar en 16:00 - 16:45 : kids 7 t/m 12 jaar.<br /> En heb je vragen? Bijdrage: €60,- (€10,- per les). Locatie: @rebelrebelhostel in onze buiten aerial yoga studio. Ouders kunnen op het terras een drankje doen!