fbpx
 

Trainingen

Overzicht Yoga trainingen

Er zijn regelmatig yoga trainingen te volgen, zodat je nog dieper in de wereld van yoga kan duiken:

Online zwangerschapsyoga cursus - 5 weken

Neem de tijd voor jezelf en het groeiende kindje in je buik. Geef jezelf het ultieme cadeau van vertrouwen en ontspanning. Onze snelle maatschappij vraagt veel van ons. De wereld draait op hoogt tempo door. Maar hoe vind je ontspanning als er toch zoveel van je gevraagd wordt? Door tijd te nemen voor jezelf. Ik help je er graag bij! Met mijn ruime ervaring in de praktijk en theorie leer ik je te ontspannen met ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en milde bewegingen om je lichaam te doen ontspannen.

Leven zonder stress: 7 weekse online yoga training

We leven in een tijd die veel van ons aanpassingsvermogen vraagt. Maar hoe blijf je ontspannen? Steeds vaker vragen mensen mij wanneer je moet stoppen met dingen volhouden. Wanneer geeft je lijf aan dat het genoeg is? Wat mij betreft nu! Door stil te staan krijg je het antwoord op die vraag. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen acties. Passen ze bij je? Of kan het anders? In zeven weken leer je te leven vanuit compassie, ontspanning en kracht. Stap uit de ratrace en stap op de yogamat. In zeven weken kom je thuis bij jezelf.

Aerial mini retreat door Hilke - volgende week nieuwe datum

Wil jij je jaar beginnen vanuit rust en positiviteit? We hebben een uniek event voor jou. Tijdens het aerial mini retreat laat je je dragen, letterlijk en figuurlijk. Laat los wat je niet meer dient en maak ruimte voor nieuwe intenties voor 2021. Hilke is yoga- en mindfulnessdocent en leert je alles over je ademhaling, rust in je hoofd en een gezonde mindset. Het aerial doek biedt je zowel uitdaging op je eigen niveau en diepe rust. We eindigen het retreat met een korte massage (coronaproof) terwijl je gedragen wordt door het Aerial doek. Zorg goed voor jezelf in het nieuwe jaar. Stap uit de ratrace en geef jezelf de aandacht die je verdient! Zaterdagmiddag 16 januari, van 13-17h. Nu voor €67,-.