Trainingen

Overzicht Yoga trainingen

Er zijn regelmatig yoga trainingen te volgen, zodat je nog dieper in de wereld van yoga kan duiken:

Aerial yoga nidra 1 november en 27 december

Kom ontspannen en hervind je balans. De herfst verandert in de winter. Dit is de tijd om naar binnen te keren. Wat heb je niet meer nodig? Wat kun je loslaten? Deze training leert je te ontspannen, ontstressen en ont-moeten. Leer hoe je nog beter voor jezelf kan zorgen. Yoga Nidra wordt ook wel de slaap van de yogi genoemd. Het is een begeleide meditatie met een reis door je lichaam en met visualisaties. Een verkwikkende en verlichtende ervaring. Weg met oude stress en omarm nieuwe energie! Omdat er zoveel vraag is naar deze training, plannen we gelijk twee data. Je kan je aanmelden via de button hieronder. Hoe meld je je aan? Maak een account aan in momoyoga, koop een ticket ``yoga training van €27,50`` en reserveer de datum naar keuze (1 november of 27 december). We zien je graag in het aerial doek! We beginnen om 13:30 en om 15:30 ga je heerlijk ontspannen weer naar huis.

Het ontspannen zwanger event 28 november

Wil jij meer ontspanning én vertrouwen in je zwangerschap en je goed voorbereiden op de geboorte van je kindje? Verloskundige Doete, van Dubbel Zen en yogadocent Hilke, van Yoga050 verzorgen op 28 november a.s. hét event voor een ontspannen zwangerschap. Wat leer je tijdens dit event? Kennis over de geboorte, invloed van stress & vertrouwen, hypnobirthing voor een positieve geboorte, ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken, tips voor je partner, aerial zwangerschapsyoga voor extra ontspanning, korte massage terwijl je gedragen wordt door het Aerial doek. Zaterdagmiddag 28 november, van 13-17h. Yoga050 studio, Damsterdiep 46 in Groningen. Nu voor 97,- en (volledige) vergoeding van je verzekeraar is mogelijk! Meld je nu aan via info@dubbelzen.nl.

Training: Yin en de meridianen door WIllemijn 17/1 en 24/1

Heb je je weleens afgevraagd wat meridianen zijn? Ben je benieuwd wat de orgaanklok is? Voel je je moe of wil je gewoon opladen? Vraag je je wel eens af waarom je altijd op dezelfde tijd wakker wordt 's nachts? Waarom je op sommige tijden misschien jeuk op je lichaam hebt? Waarom je op sommige tijden meer energie of onrust ervaart? Iedere 2 uur is een meridiaan en het bijbehorende orgaan het meest actief, dit alles werkt via de Chinese orgaanklok. Wil je meer leren over de meridianen? Of je lichaam misschien beter leren kennen? Kom dan meedoen met deze YinXL training! In deze extra lange Yin Yoga les leer je de meridianen in je lichaam kennen en stimuleren door middel van 12 yin yoga houdingen. De houdingen helpen bij het zuiveren en stimuleren van de meridianen waardoor een vrijere doorstroming ontstaat. Lekker zo aan het begin van de herfst! Een fijne sessie om jezelf weer helemaal uit te lijnen op het ritme van het nieuwe seizoen. Voor het benadrukken van de natuurlijke Chi-stroom wordt de orgaanklok aanhouden als volgorde van de oefeningen. Met kleur, geur en speciale muziek wordt deze sessie mooi aangekleed, het is net als een heerlijk warm bad! Voor het tweede deel van deze les (24 januari) gaan we met de Guasha techniek aan de gang en wordt er afgesloten met een extra lange geleide meditatie. De lessen zijn apart of samen van elkaar te volgen. Deze training is voor jou als je al enige ervaring met yoga hebt en graag meer wil weten over de meridianen. Voor deze training betaal je €30,-, en is er plek voor maximaal 10 personen. Wil je beide data meedoen? Dat kan voor €55,-. Neem een eigen matje en dekentje mee. Trek laagjes kleding aan zodat je het niet koud krijgt. Verdere yogabenodigdheden en thee hebben wij voor je klaar staan. De les word gegeven door Willemijn Zoet, gecertificeerd yogadocent.