fbpx
 

Trainingen

Overzicht Yoga trainingen

Er zijn regelmatig yoga trainingen te volgen, zodat je nog dieper in de wereld van yoga kan duiken:

Online zwangerschapsyoga cursus - 5 weken

Neem de tijd voor jezelf en het groeiende kindje in je buik. Geef jezelf het ultieme cadeau van vertrouwen en ontspanning. Onze snelle maatschappij vraagt veel van ons. De wereld draait op hoogt tempo door. Maar hoe vind je ontspanning als er toch zoveel van je gevraagd wordt? Door tijd te nemen voor jezelf. Ik help je er graag bij! Met mijn ruime ervaring in de praktijk en theorie leer ik je te ontspannen met ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en milde bewegingen om je lichaam te doen ontspannen.

Leven zonder stress: 7 weekse online yoga training

We leven in een tijd die veel van ons aanpassingsvermogen vraagt. Maar hoe blijf je ontspannen? Steeds vaker vragen mensen mij wanneer je moet stoppen met dingen volhouden. Wanneer geeft je lijf aan dat het genoeg is? Wat mij betreft nu! Door stil te staan krijg je het antwoord op die vraag. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen acties. Passen ze bij je? Of kan het anders? In zeven weken leer je te leven vanuit compassie, ontspanning en kracht. Stap uit de ratrace en stap op de yogamat. In zeven weken kom je thuis bij jezelf.

Ontspannen bevallen 27/6

Tijdens deze workshop bereid je je voor op de bevalling door middel van ontspanningstechnieken. Met deze workshop ervaar je vertrouwen in je eigen kunnen door te oefenen met ademtechniek, ontspanningsoefeningen en focus. Ook komt er een stuk theorie aan te pas. Want waarom is het eigenlijk zo belangrijk om te ontspannen voorafgaand en tijdens de geboorte van je kindje? Na deze avond voel je je zelfverzekerd en ga je naar huis met materiaal om thuis mee te kunnen oefenen. Docent: Marjanne. Locatie: yogastudio, Damsterdiep 46. Bijdrage: €47,-. Ontvang een e-book met theorie. Ontvang ontspanningsoefeningen voor thuis. Ontvang 20% korting op de online zwangerschapsyogacursus. Klik op de button hieronder om je ticket te kopen en je plek te reserveren.

Self Care Sunday 18 juli

Er mag een cirkel in je agenda. Want 18 juli hebben we iets moois in petto: Selfcare Sunday van 10:00 -14:00. In onze buiten yoga studio neem je de tijd voor jezelf en laat je los wat je niet meer nodig hebt. Je volgt twee workshops en geniet van een vegan lunch van Rebel Rebel Hostel. In de ochtend beginnen we met een easy aerial active workshop. Hierbij kom je uit je hoofd en in je lijf. Ademtechniek, mindfulness, kracht en ontspanning komen aan bod. Anna en Anika van Rebel Rebel Hostel serveren een heerlijke verse (vegan) lunch van lokale en verantwoorde producten. Na de lunch doen we een zachte restorative aerial yogales. Ervaar ruimte, rust en vertrouwen! Laat je volledig dragen door het aerial doek. Jouw investering: €65,-. Locatie: Suikerlaan 21. Parkeren is gratis. Of kom met de fiets. het is tien minuten vanaf het centrum.