Yoga workshops Groningen | Yoga050 Groningen-stad
266
page-template-default,page,page-id-266,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Yoga workshops

Overzicht Yoga workshops

Er zijn regelmatig yoga workshops te volgen, zodat je nog dieper in de wereld van yoga kan duiken. Hieronder vind je de workshops die binnenkort plaatsvinden:

Restorative Aerial Yoga XL - 22 maart

Tijdens deze extra lange workshop zakt het aerial doek tot net boven de grond. Het aerial yogadoek draagt je, terwijl je in ontspannende houdingen ligt of zit. Op deze manier geeft het doek je een massage met diepe ontspanning als resultaat. Bij Restorative Aerial Yoga breng je je aandacht naar binnen toe en onderzoek je waar je beperkingen liggen en hoe je meer ruimte kunt maken in het lichaam. Je ervaart waar je spanning vasthoudt en waar je los kunt laten. Vaak zitten, lopen en rijden we in krampachtige en verkeerde houdingen zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Dat komt vaak door het hectische ritme waarop we ons leven leiden. Dit veroorzaakt spanningen in ons lichaam, stijfheid in je spieren en uiteindelijk blokkades. Het heeft ook enorme invloed op je ademhaling met als resultaat het vasthouden van stress. De kosten van deze workshop zijn € 22,50 voor leden en voor niet-leden €27,50. HOE JE JE AANMELD: 1: Reserveren doe je via de button hieronder, die je verwijst naar het online registratie systeem van Momoyoga (www.momoyoga.nl/yoga050). 2: Je maakt een profiel aan in Momoyoga. 3: Koop een ticket voor de workshop. 4: Reserveer je plekje in de workshop van 22 maart.

Cursus aerial yoga Yin en Restorative - 2/4 tot 7/5

Kom ontspannen met een 6 weekse yin restoratie yoga cursus en hervind je balans. Het is tijd om te ontspannen, ontstressen en ont-moeten. Leer hoe je nog beter voor jezelf kan zorgen. Leer hoe het aerial doek kan gebruiken voor ontspanning en zelfmassage. Het zelfhelend vermogen van je lichaam te versterken. Yin yoga werkt helend op je bindweefsel, je gewrichten, je pezen. Bindweefsel is in je hele lichaam te vinden. Restorative yoga zorgt voor rust en vernieuwing van alle cellen in je lichaam. Je hele lichaam komt in de ruststand waardoor je kan helen en herstellen. Over Femke: yogadocent en arts. Mijn levensdoel, mijn dharma, is om Westerse en Oosterse geneeskunst samen te brengen; een synergie creëren. Onder andere door therapeutische vormen van yoga aan te bieden. In mijn lessen zal er altijd aandacht zijn voor de (zelf)helende kant van yoga voor het lichaam, geest en de ziel. Aanmelden doe je via Momoyoga.nl/yoga050. Je koopt daar een strippenkaart 'cursus aerial yin'. Vervolgens reserveer je je plek in de cursusdata van 2 april t/m 7 mei.

One Day Yoga Retreat 14 april: Thema Yoga en Mindfulness

Goed nieuws! Naast de One Day Yoga Retreat op 12 mei en 2 juni (die alweer uitverkocht zijn), is er een nieuwe retreat gepland op 14 april. Deze One Day Yoga Retreat heeft een nieuw thema: leven in aandacht met yoga en mindfulness. Wij, Katinka van TYNC Yoga en Hilke van Yoga050, bundelen onze krachten. En dat levert een dag op met veel plezier, kracht, zachtheid en vooral diepe ontspanning. Deze One Day Yoga Retreat is een dag voor jezelf! Uiteraard is er een heerlijke lunch in de stad en in de studio kan je genieten van gezonde snacks, thee en water. Jouw bijdrage: € 105,-. HOE JE JE AANMELD: 1: Meld je aan via www.momoyoga.nl/yoga050. 2: Koop een ticket 'one day yoga retreat'. 3: Reserveer je plek in de retreat van 14 april. Heel graag tot 14 april!

One Day Yoga Retreat 6 juli - Hatha en Aerial Yoga

Goed nieuws! Naast de One Day Yoga Retreats op 14 april (yoga en mindfulness), 12 mei en 2 juni (deze zijn uitverkocht), is er een nog een retreat gepland. En je kunt er nog bij! Wij, Katinka van TYNC Yoga en Hilke van Yoga050, bundelen onze krachten. En dat levert een dag op met veel plezier, kracht, zachtheid en vooral diepe ontspanning. Deze One Day Yoga Retreat is een dag voor jezelf! Een dag gevuld met yoga, waarin we dieper ingaan op waarom we yoga doen en even stilstaan. Wat wil je blijven doen en wat wil je anders doen? Ook werken we middels Aerial yoga aan kracht en ontspanning m.b.v. het doek. Deze ondersteunt, haalt de compressie uit je wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Aan het eind van de dag ontvang je een fijne uitgebreide massage. Uiteraard is er een heerlijke lunch in de stad en in de studio kan je genieten van gezonde snacks, thee en water. HOE JE JE AANMELD: 1. Meld je aan via www.momoyoga.nl/yoga050. 2. Koop een ticket 'one day yoga retreat'. 3. Reserveer je plek in de retreat van 6 juli. Heel graag tot 6 juli!