Yoga workshops Groningen | Yoga050 Groningen-stad
266
page-template-default,page,page-id-266,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Yoga workshops

Overzicht Yoga workshops

Er zijn regelmatig yoga workshops te volgen, zodat je nog dieper in de wereld van yoga kan duiken. Hieronder vind je de workshops die binnenkort plaatsvinden:

One Day Yoga Retreat 7 juli - Hatha en Aerial Yoga

Goed nieuws! Naast de One Day Yoga Retreats op 12 mei (nog 1 plek vrij) en 2 juni (uitverkocht), is er een nog een retreat gepland. En je kunt er nog bij! Wij, Katinka van TYNC Yoga en Hilke van Yoga050, bundelen onze krachten. En dat levert een dag op met veel plezier, kracht, zachtheid en vooral diepe ontspanning. Deze One Day Yoga Retreat is een dag voor jezelf! Een dag gevuld met yoga, waarin we dieper ingaan op waarom we yoga doen en even stilstaan. Wat wil je blijven doen en wat wil je anders doen? Ook werken we middels Aerial yoga aan kracht en ontspanning m.b.v. het doek. Deze ondersteunt, haalt de compressie uit je wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Aan het eind van de dag ontvang je een fijne uitgebreide massage. Uiteraard is er een heerlijke lunch in de stad en in de studio kan je genieten van gezonde snacks, thee en water. HOE JE JE AANMELD: 1. Meld je aan via www.momoyoga.nl/yoga050. 2. Koop een ticket 'one day yoga retreat' (kosten €105,-). 3. Reserveer je plek in de retreat van 7 juli. Heel graag tot 7 juli!

Workshop Restorative Aerial Yoga XL - 6 september

Het doek is bij deze extra lange rustige aerial yoga workshop net boven de grond. Het aerial yogadoek draagt je in heerlijke verzachtende houdingen. Het doek geeft je een massage en wiegt je tot diepe ontspanning. Bij Restorative Aerial Yoga beweeg je naar binnen toe en ga je onderzoeken waar je beperkingen liggen en hoe je meer ruimte kunt maken in het lichaam. Je ervaart waar je spanning vasthoudt en waar je los kunt laten. Vaak zitten, lopen en rijden we in krampachtige en verkeerde houdingen zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Dat komt door het hectische ritme waarop we ons leven leiden. Dit veroorzaakt spanningen in ons lichaam, diepe stijfheid in de spieren en uiteindelijk blokkades. Het heeft ook enorme invloed op je ademhaling met als resultaat het vasthouden van stress. Tijdens deze workshop keer richten we ons op de bovenrug en de nek. Met ondersteuning van het aerial doek, buigen we naar voren en naar achteren. De aandacht ligt op het verlengen van de bovenrug en nek. HOE JE JE AANMELD: 1. Meld je aan via www.momoyoga.nl/yoga050. 2. Koop een ticket 'aerial yoga XL (kies voor ticket voor leden of ticket voor niet leden)'. 3. Reserveer je plek in de workshop van 6 september. Jouw bijdrage is €22,50 als je lid bent van Yoga050 en €27,50 voor niet-leden. We beginnen om 19.00-21.00. Graag tot dan!

Yin Yoga en het Vuurelement 27 september

In deze workshop richten we onze aandacht op het gebied van het hart. Het element ‘Vuur’ is een onderdeel uit de 5 elementen. Deze theorie zal Dana helder uitleggen om daarna in houdingen specifiek gericht op het Vuurelement te ervaren wat dit jou brengt. Aan het Vuurelement zijn de meridianen hart en dunne darm verbonden. De houdingen in de les zijn gericht op deze meridianen. De houdingen worden een aantal minuten aangehouden voor een diepere werking. Kom het ervaren! Dana is een bevlogen pianiste, docente en yoga is een groot onderdeel in en van haar leven. Zowel yin als yang behoren tot haar kwaliteiten. In deze workshop leert Dana jou van alles over wat yin yoga is en wat dit inhoudt m.b.t. de 5 elementen. HOE JE JE AANMELD: 1. Meld je aan via www.momoyoga.nl/yoga050. 2. Koop een ticket 'Yin yoga en het vuurelement (kies voor ticket voor leden of ticket voor niet leden)'. 3. Reserveer je plek in de workshop van 27 september. Jouw bijdrage is €22,50 als je lid bent van Yoga050 en €27,50 voor niet-leden. We beginnen om 19.30-21.30. Graag tot dan!