Yoga workshops Groningen | Yoga050 Groningen-stad
266
page-template-default,page,page-id-266,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Yoga workshops

Overzicht Yoga workshops

Er zijn regelmatig yoga workshops te volgen, zodat je nog dieper in de wereld van yoga kan duiken. Hieronder vind je de workshops die binnenkort plaatsvinden:

Doe je liever eerst een proefles? Maak gebruik van de actie: 2 proeflessen voor €15,-!

Opladen met aerial yoga nidra 22 september

Kom ontspannen en hervind je balans. De zomer loopt af en de herfst staat voor de deur. Dit is hét moment om naar binnen te keren. Stel jezelf de vraag wat je niet meer nodig hebt. Wat kan je loslaten? Tijdens deze uitgebreide workshop van yogadocent en arts Femke Lemstra, neem je de tijd om te ontspannen, ontstressen en ont-moeten! Ook leer hoe je nog beter voor jezelf kan zorgen.Yoga Nidra wordt ook wel de slaap van de yogi genoemd. Het is een begeleide meditatie met een reis door je lichaam en met visualisaties. Een verkwikkende en verlichtende ervaring! Weg met de verjaarde stress en omarm de nieuwe energie! HOE JE JE AANMELD: 1. Meld je aan via www.momoyoga.nl/yoga050. 2. Koop een ticket 'aerial yoga XL (kies voor ticket voor leden of ticket voor niet leden)'. 3. Reserveer je plek in de workshop van 22 september. Jouw bijdrage is €22,50 als je lid bent van Yoga050 en €27,50 voor niet-leden. Deze workshop is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde yoga beoefenaar. We beginnen om 13.30-15.30. Graag tot dan!

Cursus babymasage - 20/9, 5/10, 20/10

Tijdens twee lessen op zondagochtend van 10:00 -11:00 en een les op zaterdagmiddag om 14:00 leer je babymassagetechnieken. Een goeie massage stimuleert het vrijkomen van endorfine in het lichaam. Ook zorgt het ervoor dat stresshormonen afnemen. Hierdoor voelt je baby zich comfortabel en ontspannen. Ook hecht je kindje zich nog meer aan je omdat je fysiek contact hebt, elkaar aankijkt en met elkaar praat. De groep bestaat uit vijf ouders en vijf babies in de leeftijd van 6 weken (vanaf de uitgerekende bevaldatum). TIjdens de lessen oefenen we gezamenlijk de massagetechnieken. Tijdens de tweede en derde les herhalen we dit nog eens om je vervolgens nog meer ontspannende massagetechnieken aan te reiken. Samen creëren we een vertrouwde en ontspannen sfeer. Daardoor voelt zowel de baby als de ouder zich na een uur masseren heerlijk ontspannen. Docent Aranka de Jong is gecertificeerd baby masseur en tevens draagconsulent. Meer informatie over Aranka vind je op Facebookpagina van De Buideldames. HOE JE JE AANMELD: 1. Meld je aan via www.momoyoga.nl/yoga050. 2. Koop een ticket 'Babymassage'. 3. Reserveer je plek in de drie cursusdata van 22 september, 5 oktober en 20 oktober. Jouw bijdrage is €95,-. Graag tot dan!

One Day Yoga Retreat 3 november

Wij, Katinka van TYNC Yoga en Hilke van Yoga050, bundelen onze krachten. En dat levert een dag op met veel plezier, kracht, zachtheid en vooral diepe ontspanning. Deze One Day Yoga Retreat is een dag voor jezelf! Een dag gevuld met yoga, waarin we dieper ingaan op waarom we yoga doen en even stilstaan. Wat wil je blijven doen en wat wil je anders doen? Ook werken we middels Aerial yoga aan kracht en ontspanning m.b.v. het doek. Deze ondersteunt, haalt de compressie uit je wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Aan het eind van de dag ontvang je een fijne uitgebreide massage. Uiteraard is er een heerlijke lunch bij De Groene Stoel in de stad en in de studio kan je genieten van gezonde snacks, thee en water. Jouw bijdrage is €105,-. HOE JE JE AANMELD: 1. Meld je aan via www.momoyoga.nl/yoga050. 2. Koop een ticket 'one day yoga retreat'. 3. Reserveer je plek in de retreat van 3 november. Heel graag tot dan!