fbpx

In de agenda vind je

 

Yogaworkshops om nóg dieper in de wereld van yoga te duiken. Qua workshops is de keuze reuze, dus scroll vooral omlaag om je in te schrijven voor de workshop naar keuze. Heb je vragen of ideeën om toe te voegen aan de agenda, neem gerust contact met ons op!

Aerial yoga en massage

 met Hilke: 2-12 19:00-21:00 

 

Geef jezelf het ultieme cadeau van ontspanning doormiddel van yoga en massage terwijl je gedragen wordt door het aerial doek. In de Oosterse traditie is de combinatie van yoga en massage heel logisch. We brengen lichaam en geest meer met elkaar in balans. Dit doen we door het maken van zachte beweging, rust en bewustwording die zo belangrijk zijn voor ontspanning en herstel. Dit zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en contact maakt met je gevoel. De strekkingen die je maakt geven een gevoel van rust en ruimte. De massage die je ontvangt terwijl je in ontspannende houdingen ligt of zit zorgt ervoor dat je nóg meer spanning los kan laten. Deze workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde yoga beoefenaar. 

Kosten: €32,50

Yoga Groningen
yoga groningen

Rustig zweven XL

 met Natascha: 18-12 15:00-17:00 

Tijdens de Rustis Zweven XL workshop nemen we nog meer de tijd om naar binnen te keren en de stilte in onszelf te ervaren. 

We starten met een ademsessie om rust te creëren in het lichaam en in het hoofd We eindigen met 30 minuten Yoga Nidra, om in die diepere laag van ontspanning te komen. Je voelt je meteen uitgerust en energiek.

Natascha begeleid je gedurende deze twee uur durende workshop. Een moment in het weekend helemaal voor jou!

Aerial acrobatics yoga 

met Sophia Pavlou: 08-01 10:00-12:00

 

Daag jezelf uit tijdens deze twee uur durende workshop. Leer de tofste tructjes en laat jezelf versteld staan van je eigen kunnen! De aerial trainingen beginnen met het opwarmen, rekken en strekken van je spieren. De aerial lessen zijn als dansen in de lucht met circusachtige tricks. 

Het is een total body workout. Je traint, je armen, schouders, buikspieren, billen en benen.

In een les leer je verschillende tricks, combinaties, poses en transities in het aerial yoga doek waarbij Sophia Pavlou je begeleid.

ayurveda groningen

Ayurveda & hormonen

 met Fleur Aukema: 19-2 om 10:00

Ayurveda is zowel een levenswijze als een geneeskundig systeem dat wereldwijd meer dan 5000 jaar wordt beoefend en daardoor kan worden bestempeld als de oudste geneeswijze die de mens kent. Ayus betekent “leven” en Veda betekent “kennis”. Ayurveda is dus in de ruimste betekenis van het woord ‘kennis over het leven’. 

Meebewegen met het ritme van de natuur. Voor vrouwen is dit van nature normaal, maar hoe goed kan ons lichaam dit nog? Iedere maand hebben veel vrouwen last van vervelende bijwerkingen van de cyclus. Volgens Ayurveda een teken dat er iets niet in balans is. Hoe fijn zou het zijn als je cyclus pijn- en klachtenvrij zou zijn? Tijdens deze workshop leg ik uit hoe Ayurveda kijkt naar problemen rondom de cyclus, en geef ik veel tips om mee te nemen in je eigen cyclus.

Over Fleur

Ik ben Fleur, Ayurveda practitioner en Vedisch astrologe, maar bovenal moeder van 3 kleine kindjes. Ik woon en werk in het mooie Groningen. Ik heb in mijn jongere jaren veel gefeest en ontzettend hard gewerkt. De connectie met mijn lichaam was ik volledig kwijt en gaf mijn lichaam veel te weinig aandacht. Het effect van dit leven werd pas duidelijk toen ik voor de eerste keer moeder werd. Ik had veel vage klachten en mijn lichaam was helemaal op. Gelukkig kwam Ayurveda in mijn leven en heb ik bij de 2 volgende zwangerschappen mijn lichaam optimaal kunnen voorbereiden. In 2017 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk waarin ik vrouwen help hun eigen lichaam beter te begrijpen. In dit proces kwam ik er steeds meer achter dat vrouwen veel bij mij kwamen met hormoon problemen zoals menstruatieklachten, . Daardoor ben ik me, samen met verschillende Ayurvedische artsen, gaan specialiseren in Ayurveda en hormoonproblemen. Ayurveda heeft mijn leven drastisch veranderd. Niet alleen fysiek, ook mentaal, emotioneel en spiritueel geeft het mij houvast in dit drukke leven waarin we constant de balans dreigen te verliezen.

Kosten: €35,-