fbpx

In de agenda vind je

 

Yogaworkshops om nóg dieper in de wereld van yoga te duiken. Qua workshops is de keuze reuze, dus scroll vooral omlaag om je in te schrijven voor de workshop naar keuze. Heb je vragen of ideeën om toe te voegen aan de agenda, neem gerust contact met ons op!

yoga in groningen

Aerial yoga en massage 20-05 19:00-21:00

 

Geef jezelf het ultieme cadeau van ontspanning doormiddel van yoga en massage terwijl je gedragen wordt door het aerial doek. In de Oosterse traditie is de combinatie van yoga en massage heel logisch. We brengen lichaam en geest meer met elkaar in balans. Dit doen we door het maken van zachte beweging, rust en bewustwording die zo belangrijk zijn voor ontspanning en herstel. Dit zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en contact maakt met je gevoel. De strekkingen die je maakt geven een gevoel van rust en ruimte. 

De massage die je ontvangt terwijl je in ontspannende houdingen ligt of zit zorgt ervoor dat je nóg meer spanning los kan laten. Deze workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde yoga beoefenaar. 

Tijd: 19:00 -21:00. 
Locatie: Damsterdiep 46. 
Jouw bijdrage: €32,50.

 Aerial yoga the basics 10-06 19:00-21:00

 

Speciaal voor diegene die de stap naar de reguliere lessen Aerial Yoga les lastig vinden, is er deze aerial yoga workshop voor beginners. Tijdens deze twee uur durende workshop die Hilke geeft, leer je het aerial doek kennen, het doek vertrouwen en je eigen kracht ontdekken.

Ook als je vaker yoga hebt gedaan is Aerial Yoga een totaal nieuwe ervaring: Alle klassieke yogahoudingen ervaar je anders in het aerial yogadoek: je relatie met de zwaartekracht, het gedragen worden, je hebt houvast en je soms helemaal van de grond komen en ondersteboven hangen!

Tijdens deze workshop ervaar je op een milde manier de voordelen van deze vorm van yoga: je ontwikkelt kracht, souplesse en ontspanning. Je leert ook de zwaartekracht het werk te laten doen en controle los te laten. Met name de omgekeerde houdingen zijn met behulp van het doek heel makkelijk en een weldaad voor je rug. Door alleen maar te hangen, verlengt de wervelkolom en creëer je meer ruimte en ontspanning in rug, nek en schouders. Waar tijdens een reguliere yoga les een hoofdstand bijvoorbeeld behoorlijk pittig kan zijn, ondersteund het doek je nu en gaat er een nieuwe wereld voor je open!

De kosten van deze workshop zijn €32,50. Een ticket koop je via www.momoyoga.nl/yoga050. Je maakt vrijblijvend een account aan, koopt een ticket ‘workshop aerial yoga beginner’, en reserveert in de agenda je plek in de workshop

 

 

aerial yoga doek kopen
yoga in groningen

Aerial yoga en massage 24-06 19:00-21:00

 

Geef jezelf het ultieme cadeau van ontspanning doormiddel van yoga en massage terwijl je gedragen wordt door het aerial doek. In de Oosterse traditie is de combinatie van yoga en massage heel logisch. We brengen lichaam en geest meer met elkaar in balans. Dit doen we door het maken van zachte beweging, rust en bewustwording die zo belangrijk zijn voor ontspanning en herstel. Dit zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en contact maakt met je gevoel. De strekkingen die je maakt geven een gevoel van rust en ruimte. De massage die je ontvangt terwijl je in ontspannende houdingen ligt of zit zorgt ervoor dat je nóg meer spanning los kan laten. Deze workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde yoga beoefenaar.