fbpx
 

Agenda

In de agenda vind je

Workshops en de aerial yoga teacher training. Hiermee kan je nóg dieper in de wereld van yoga duiken:

Workshop: Learn to rest 15 oktober

Hoe zou het zijn als je spieren ontspannen, als je hoofd rustig is en als je ruimte ervaart?Na een uitgebreide workshop ga je laat je je dragen in het aerialdoek dat zo'n 15 cm boven de grond hangt. Je neemt een avond de tijd voor jezelf. Laat alle moetjes los en ervaar ruimte. Hilke neemt je mee tijdens een twee uur durende workshop waarbij je je aandacht naar binnen richt. Door te vertragen zal je ontspanning vinden. Door het aerial doek te gebruiken kan je √ Ontspanning vinden omdat je ligt in je eigen cocon. √ Spierspanning wegnemen.√ Ondersteuning vinden in de ontspannende yoga houdingen. Tijd: 19:00 -21:00. Locatie: Damsterdiep 46. Jouw bijdrage: €32,50. Je oefent op je eigen niveau. Je bent zowel welkom als je ervaren als onervaren bent met aerial yoga. Graag tot 15 oktober!

Aerial yoga en massage 19-10 19:00-21:00

Geef jezelf het ultieme cadeau van ontspanning doormiddel van yoga en massage terwijl je gedragen wordt door het aerial doek. In de Oosterse traditie is de combinatie van yoga en massage heel logisch. We brengen lichaam en geest meer met elkaar in balans. Dit doen we door het maken van zachte beweging, rust en bewustwording die zo belangrijk zijn voor ontspanning en herstel. Dit zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en contact maakt met je gevoel. De strekkingen die je maakt geven een gevoel van rust en ruimte. De massage die je ontvangt terwijl je in ontspannende houdingen ligt of zit zorgt ervoor dat je nóg meer spanning los kan laten. Deze workshop is geschikt voor de beginnende en gevorderde yoga beoefenaar. Tijd: 19:00 -21:00. Locatie: Damsterdiep 46. Jouw bijdrage: €32,50.

Aerial yoga teacher training

Leer alles over de aerial fundamentals, asana, relax and recharge. In het najaar kan je meedoen aan de aerial yoga teacher training. Deze wordt gegeven door<br /> Aerial Yoga Nederland in onze mooie studio. Deze training is voor jou als je verdieping zoekt in je eigen aerial yoga beoefening, yogadocent bent en je wilt uitbreiden naar aerial yoga, aerial yogadocent zou willen worden of als je werkzaam bent in de zorg en het wilt gebruiken tijdens bijvoorbeeld psychomotorische therapie. Wat houdt de teacher training in? Wil je een goede basis leggen voor het geven van Aerial Yoga lessen? Dan is deze training geschikt voor jou! In zes dagen geven we je de basis om actieve en relaxte Aerial Yoga lessen te geven. In de Aerial Yoga Fundamentals Training gaan we uitgebreid in op alle aspecten van Aerial Yoga. We bespreken de voordelen van het werken met de zwaartekracht. We gaan oefenen hoe je één met het doek wordt. We nemen de tijd om al het gecertificeerde materiaal te leren kennen. Daarnaast besteden we aandacht aan hoe de houdingen naar het doek vertaald kunnen worden en hoe je het doek kunt gebruiken om te vertragen en te relaxen. Data: 22, 23 & 24 oktober + 5, 6 & 7 november 2021. Inclusief doek en ophangsysteem. Jouw investering: €850,-. Meld je aan via de button hieronder.