fbpx

Yoga Groningen

Welkom bij Yoga050 – Jouw yogastudio in hartje Groningen

Midden in Groningen vind je een oase van rust in onze yogastudio. Een plek waar je uit de ratrace stapt om terug gaan naar het gevoel van rust, ruimte, kracht en energie. Dat alles doen we met een nuchtere benadering. De slogan luidt dan ook: Nuchter zweven. Je volgt rustige en actieve lessen om zowel te werken aan ontspanning als kracht in je lijf, je hoofd en je gevoel.

yoga in groningen

Aerial Yoga

Met Aerial Yoga werk je op een speelse manier aan een sterk en ontspannen lichaam. We gaan letterlijk zweven! Het aerialyogadoek ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.  Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het belangrijkste is dat je luistert naar je lichaam

Zwangerschapsyoga

Hoera, je bent zwanger! Tijdens deze les sta je stil bij je veranderende lichaam en je kindje(s) in je buik. Ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en beweging geven vertrouwen, kracht en rust. Hiermee voorkom of verminder je zwangerschapsklachten en bereid je je voor op de bevalling. Doe je een proefles mee?
yoga in groningen

Aerial Yin Yoga

Met yin yoga kalmeert je lichaam en geest.Tijdens deze les wordt je ondersteund door het aerial doek. Je neemt de tijd om te verzachten door houdingen een paar minuten vast te houden. Dit werkt stress-verlagend, stimuleert de (bloed) circulatie in het lichaam, verbetert je flexibiliteit en heft blokkades op. Een heerlijk rustige les waarna je heerlijk zult slapen!
zwangerschapsyoga in groningen

Yoga Shop

Hervind je balans na een dag hard werken. Dat kan ook vanuit je eigen huis met onze online yogacursussen: Leven zonder stress en Online zwangerschapsyoga Neem een moment de tijd voor jezelf door met aandacht te bewegen, te ademen en te ontspannen. Elke maandag streamen we een les. Én wist je dat je hier een aerial yogadoek kan kopen? Zo kan je thuis ook oefenen!

Lesrooster

 

Je kan iedere week kiezen uit verschillende yogalessen.
Volg één of meerdere lessen per week voor de les(sen)
die het beste bij jou passen.