fbpx

Hilke

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1600710400442{padding-bottom: 65px !important;}” z_index=””][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=”two_columns”][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”top” advanced_animations=”no”][vc_empty_space height=”19px”][vc_single_image image=”1268″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”middle” advanced_animations=”no” item_padding=”0 5%” item_padding_1024_1280=”0 5%” item_padding_768_1024=”0 5%” item_padding_600_768=”0 5% 60px 5%” item_padding_480_600=”0 0 60px 0″ item_padding_480=”0 0 60px 0″][vc_empty_space height=”49px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1534150247988{margin-top: 10px !important;}”]

Wie is Hilke?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”46px”][vc_column_text]

Opgroeiend in het Noord-Groningse Loppersum, was spelen een van de belangrijkste dingen die ik leerde. Tegenwoordig doe ik mijn legging aan en speel ik op de yogamat en in het aerialyogadoek. Dit is wat mij betreft de spijker op z’n kop wat betreft het doel van yoga. Neem het leven niet te serieus en speel een beetje! Doe datgene wat goed voelt en waar je plezier in hebt.

We leven in een drukke maatschappij die veel van ons vraagt. Daarom zijn we met onze gedachten vaak in de toekomst of het verleden. Terwijl het leven zich nú afspeelt. Tijdens mijn yogalessen zal ik je daaraan helpen herinneren. Met yogahoudingen (asana’s) werk je aan een flexibel, ontspannen en krachtig lichaam en met ontspanningsoefeningen breng je je aandacht naar het moment. Daarnaast train je je geest door te mediteren.

Het belangrijkste vind ik om je aandacht in het nu te houden en te luisteren naar je lichaam. Wees daarbij lief voor je lijf en forceer niets. Een bekende yoga-uitspraak is ook wel dat ‘yoga gaat niet over het aanraken van je tenen, maar om wat je leert op de weg naar beneden.’ Dus wanneer je handen de vloer niet raken tijdens een vooroverbuiging, dan buig je je knieën een stukje. 

Het rooster biedt verschillende lessen, dus er is voor elk wat wils. Je volgt aerial yoga, zwangerschapsyoga, yin yoga of uit-je-werk yoga. Ik zie je graag tijdens de les!

 

Liefs, Hilke[/vc_column_text][vc_empty_space height=”49px”][button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”left” text=”Contact” link=”https://www.yoga050.nl/contact/”][vc_empty_space height=”49px”][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-facebook-official” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.facebook.com” target=”_self”][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-instagram” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.instagram.com/yoga050/” target=”_self”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie