fbpx

Lieke

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1600711039335{padding-bottom: 65px !important;}” z_index=””][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=”two_columns”][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”top” advanced_animations=”no”][vc_empty_space height=”19px”][vc_single_image image=”1241″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/qode_elements_holder_item][qode_elements_holder_item vertical_alignment=”middle” advanced_animations=”no” item_padding=”0 5%” item_padding_1024_1280=”0 0 0 5%” item_padding_768_1024=”0 0 0 5%” item_padding_600_768=”0 0 60px 5%” item_padding_480_600=”0 0 60px 5%” item_padding_480=”0 0 60px 5%”][vc_empty_space height=”49px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1581447049004{margin-top: 10px !important;}”]

Wie is Lieke?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”46px”][vc_column_text]Tien jaar geleden studeerde ik rechten en met een propvol hoofd zocht ik naar ontspanning. Ik probeerde een yogales uit. Wat een verademing! dacht ik direct. En snel daarna: hier wil ik meer van. En zo ging het. In 2016 startte ik de 4-jarige Yogaopleiding bij Namonamah in Westerbroek en eind 2019 kreeg ik mijn diploma. Tijdens deze opleiding sprong yin yoga eruit, wat een ruimte en soepelheid voelde ik na deze lessen.

 

Ik leerde dat yoga een voorbereiding is op meditatie, waar ik me gaandeweg ook in ben gaan verdiepen. Zo volgde ik een 10-daagse Vipassana cursus in België, en ook de mindfulness- en compassietraining. Daarnaast deed ik de specialisatie Restorative (herstellende) Yoga in Vlissingen, waarbij de focus ligt op ontspanning en het ‘openen’ van het lichaam met behulp van de adem. Iedere houding is als een minimeditatie.

 

Eén van mijn favoriete quotes is van Einstein:
“De intuïtieve geest is een godsgeschenk, en het rationele verstand een trouwe dienaar. We hebben een maatschappij die de dienaar vereert en het geschenk is vergeten”
En dat is dan ook mijn intentie voor iedere les, in contact komen met het geschenk, de intuïtieve geest. Mijn lessen bevatten hatha, yin en restorative elementen en zijn gericht op het creëren van ruimte. Ruimte in je lichaam zorgt voor ruimte in jezelf en uiteindelijk voor ruimte voor je medemens. Het gaat daarbij niet persé om je goed te voelen, maar om goed te voelen!

Naast yoga doen en geven werk ik voor Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN). Deze organisatie zet zich in op organisatorisch niveau voor een gezond Noord-Nederland. Yoga & Healthy Ageing, is natuurlijk een topcombi ? Welkom in de les!

 

Het rooster biedt verschillende lessen, dus er is voor elk wat wils. Je volgt aerial yogazwangerschapsyoga of hatha yoga. We zien je graag tijdens de les!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”49px”][button target=”_self” hover_type=”default” text_align=”left” text=”Contact” link=”https://www.yoga050.nl/contact/”][vc_empty_space height=”49px”][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-facebook-official” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.facebook.com/yoga050NL/” target=”_self”][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-instagram” use_custom_size=”no” size=”fa-lg” link=”https://www.instagram.com/yoga050/” target=”_self”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord