Hatha Yoga - meer focus en rust in je ademhaling | Yoga050 Groningen
166
page-template-default,page,page-id-166,page-child,parent-pageid-170,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Hatha Yoga

Wat is Hatha Yoga?

Ha en tha betekenen zon en maan. Yoga staat voor eenheid. Met Hatha Yoga zoeken we balans tussen de energie van de actie (zon) en de energie van de vertraging (maan). Dit doen we tijdens een les met allerlei verschillende technieken. Iedere les is daarom anders. De les is door differentiatie aan te geven, geschikt voor de beginnende en de gevorderde yogi.

hatha yoga groningen
hatha yoga in groningen

Hoe ziet een les eruit?

Een les begint met een oefening om te landen op je yogamat. Even de tijd nemen om niets te doen en te voelen hoe het met je is. Vanuit het voelen doe je ademhalingsoefeningen, yogahoudingen en meditaties. Het eind van de les kenmerkt zich door een heerlijke eindontspanning. Materialen zoals een yogamat, meditatiekussens, dekens en andere hulpmiddelen zijn aanwezig in de yogastudio. Kom je meedoen?