fbpx

 

 

 

 

 

 

1600+ rustzoekers geholpen

naar een leven vanuit balans

.

danglin yin yoga

Je wilt:

zachte spieren, een rustige ademhaling, energiek zijn en grip op je welzijn ervaren. Je bent perfectionistisch waardoor ook ‘ontspannen goed moet gaan’. Je stelt jezelf een doel maar het lukt je niet het waar te maken. Aan het einde van de dag kom je tot de conclusie; dat moment van ontspannen is er weer niet van gekomen. Je geeft jezelf op je kop met niet helpende gedachten als: “ik heb het niet goed gedaan” of “ik kan het niet”. 

Dat moet toch anders kunnen? Met de1:1 trajecten van Yoga050 sta je er niet alleen voor. Met de easy yoga method gaan we samen aan de slag om te leven met energie en vanuit lichtheid. Ik leer je op een simpele manier om dichtbij jezelf te blijven zodat je je gedurende je dag niet verliest in stress. Iedere maand zien we elkaar live. Met jouw op maat gemaakte werkboek en oefeningen help ik je om balans te vinden. Ik cheer mee vanaf de zijlijn tijdens jouw op maat gemaakte traject. Want je kan het best zelf, je moet alleen nog de juiste (kleine) stappen nemen.

 


Trajecten

Dankzij de easy yoga method vinden al meer dan 1600+ mensen meer balans. 

Dat doen we tijdens een 1:1 traject zo concreet 

mogelijk met de ‘easy yoga method’. 

 

We gaan opzoek naar jouw energielek en vinden op praktische manieren een oplosing. Waarmee vul jij jouw batterij eigenlijk aan? Doe je wel  dingen waar je echt blij 

van wordt? Met technieken vanuit mindfulness, yoga, ademtechniek hervind je een staat van 

zijn waarin je kunt loslaten. Dit zijn andere praktische dingen die aan bod komen:

– Journalen

– Vision board maken

– Nieuwe routines creëeren met yoga en mindfulness

 

 

yoga groningen
yoga050 in de media

 

Dit is waar het allemaal begon

Van communicatie en marketing specialist naar yoga en mindfulness expert. Dat is in het kort de sprong die ik maakte. Toen ik zwanger was van mijn zoon in 2017 realiseerde ik me dat ik mijn kinderen wil leren dat je moet doen waar je blij van wordt. Zittend achter mijn computer was ik helemaal niet zo blij. Ik deed wat er van mij verwacht werd, maar kwam zonder die sprankeling in mijn ogen weer thuis. Het roer moest om. 

Yoga was al langere tijd in mijn leven. Op de yogamat vond ik mezelf weer terug. Door veel te oefenen,  fouten te maken, te leren lachen om mijn mislukkingen en weer doorgaan ontwikkelde ik mijzelf. Nadat ik zeven jaar voor verschillende yogastudio’s en retraite centra werkte wilde ik voor mezelf beginnen. Dat deed ik niet zomaar. Tegen die tijd had ik drie verschillende yoga opleidingen, een opleiding tot mindfulness trainer en veel lesgeef ervaring op zak. Ik begon ik mijn eigen  aerial yogastudio. 

Toen steeds meer individuele klanten en bedrijven me benaderden om yoga en mindfulness op maat te bieden startte ik met het geven van losse 1:1 sessies. Daarbij zag ik dat mijn klanten het lastig vinden om zelfzorg in het dagelijks leven te integreren. Dat komt omdat doelen niet concreet gemaakt worden en de lat te hoog gelegd werd. De wens om een programma te maken waarin je écht sprongen maakt ontstond. Met deze ervaring ontwikkelde ik de ‘easy yoga method’ waarmee je echt aan de slag gaat. Stap voor stap en dag voor dag. 

Ik help je graag!

Liefs Hilke

maandtraject yoga050

1:1 jaartraject

jaartraject yoga050

1:1 traject per maand

Aerial yoga groningen

1:1 traject zwangerschap