fbpx

Yoga in Groningen

FAQ’S

Wil je yogales volgen in Groningen maar heb je nog vragen?  Kijk dan of je antwoord hier tussen staat. Mocht je toch nog vragen hebben schroom niet contact op te nemen door een mailtje of een appje te sturen.

Je kan eenmalig een proefles volgen. Deze boek je via het lesrooster. Je maakt vrijblijvend een account aan, koopt een proefles en reserveert een plek in de les naar keuze.

Voor 50,- euro per maand volg je een les per week. Na twee maanden kan je je abonnement maandelijks opzeggen per mail. De opzegtermijn is één hele kalendermaand, op te zeggen vóór de eerste van die maand. Het afsluiten van een abonnement kan van online via momoyoga.

Voor €145,- per maand, volg je in totaal tien lessen. De lessen zijn twaalf weken geldig. Je mag zelf bepalen hoe vaak per week je meedoet. Het gebeurt regelmatig dat mensen de ene week meerdere lessen volgen en een andere week één of geen les volgen. Er is geen opzegtermijn.

Dat kan! Een losse les kost €15,-, die je kan boeken en reserveren in momoyoga.

Bij annulering tot 30 dagen voor de aanvang van de workshop vindt restitutie plaats van het volledige bedrag. Bij annulering tot 8 dagen voor aanvang van de workshop vindt 50% van het bedrag plaats. Bij annulering vanaf een week voor aanvang vindt geen restitutie plaats. Omdat een workshop voorbereiden en uitvoeren veel tijd kost is een workshop duurder dan een losse les. Een ticket voor een workshop is op korte termijn (minder dan een week) moeilijk te verkopen. Daarom hanteren wij deze voorwaarden.

We hebben in de studio yogamatten, kussens, dekens, riemen en blokken.Tijdens een aerial yogales mag je een shirt met (korte) mouw dragen en je sieraden af doen. Op deze manier blijft het doek heel en schoon.

Je kan de momoyoga-app installeren op je telefoon. Een andere optie is deze link openen in je browser. Aldaar reserveer je je les(sen).

Uitschrijven voor een les doe je tot zes uur van te voren, zodat we mensen van een eventuele wachtlijst je plek kunnen geven. In momoyoga klik je op de les die je hebt gereserveerd. Er verschijnt (tot zes uur van te voren) een kruisje naast je naam. Als je daar op klikt ben je uitgeschreven.

Via het lesrooster koop je een ticket voor de training naar keuze. Je kan deze uitsluitend met een los ticket (dus niet je abonnement of strippenkaart) boeken.

Yoga kan zeker bijdragen aan je mentale en fysieke gezondheid. Echter, wanneer je fysieke en/of mentale klachten hebt, raden wij je aan om eerst te overleggen met je arts of therapeut.

Tuurlijk! Je beoefent yoga op je eigen niveau. Wanneer je vooroverbuigt en je handen de vloer niet raken, dan buig je je knieën toch gewoon? We helpen je waar nodig met andere houdingen of props (hulpmiddelen). Je beweeglijkheid neemt toe naarmate je meer oefent.