fbpx
 

FAQ’s

Wil je yogales volgen in Groningen maar heb je nog vragen? 

Frequently Asked Questions

Kan ik een proefles volgen?
Je kan eenmalig een proefles volgen. Deze boek je via ons registratiesysteem. Je maakt vrijblijvend een account aan, koopt een proefles en reserveert een plek in de les naar keuze.
Hoe werkt een abonnement?

Voor 40,- euro per maand volg je een les per week. Of voor €65,- volg je onbeperkt yogalessen. Na twee maanden kan je je abonnement maandelijks opzeggen per mail. De opzegtermijn is één hele kalendermaand, op te zeggen vóór de eerste van die maand. Het afsluiten van een abonnement kan van  online via momoyoga.

Hoe werkt een strippenkaart?

Voor €130,- per maand, volg je in totaal tien lessen. De lessen zijn twaalf weken geldig. Je mag zelf bepalen hoe vaak per week je meedoet. Het gebeurt regelmatig dat mensen de ene week meerdere lessen volgen en een andere week één of geen les volgen. Er is geen opzegtermijn.

Kan ik een losse les volgen?

Dat kan! Een losse les kost €15,-, die je kan boeken en reserveren in momoyoga.

Kan ik een workshop annuleren?

Bij annulering tot 30 dagen voor de aanvang van de workshop vindt restitutie plaats van het volledige bedrag. Bij annulering tot 8 dagen voor aanvang van de workshop vindt 50% van het bedrag plaats. Bij annulering vanaf een week voor aanvang vindt geen restitutie plaats. Omdat een workshop voorbereiden en uitvoeren veel tijd kost is een workshop duurder dan een losse les. Een ticket voor een workshop is op korte termijn (minder dan een week) moeilijk te verkopen. Daarom hanteren wij deze voorwaarden.

Wat neem ik mee?

We hebben in de studio kussens, dekens, riemen en blokken. Deze reinigen we met een stoomapparaat vanwege corona. We vragen je zelf een mat mee te nemen en een handdoek. Tijdens een aerial yogales mag je een shirt met (korte) mouw dragen en je sieraden af doen. Op deze manier blijft het doek heel en schoon.

Hoe werkt het reserveren van een yogales?
Je kan de momoyoga-app installeren op je telefoon. Een andere optie is deze link openen in je browser. Aldaar reserveer je je les(sen).
Hoe annuleer ik een les?

Uitschrijven voor een les doe je tot zes uur van te voren, zodat we mensen van een eventuele wachtlijst je plek kunnen geven. In momoyoga klik je op de les die je hebt gereserveerd. Er verschijnt (tot zes uur van te voren) een kruisje naast je naam. Als je daar op klikt ben je uitgeschreven.

Ik wil een yogatraining volgen. Hoe meld ik me aan?

Via momoyoga koop je een ticket voor de training naar keuze. Je kan deze uitsluitend met een los ticket (dus niet je abonnement of strippenkaart) boeken.

Ik heb fysieke en/of mentale klachten. Zou yoga kunnen bijdragen aan mijn herstel?

Yoga kan zeker bijdragen aan je mentale en fysieke gezondheid. Echter, wanneer je fysieke en/of mentale klachten hebt, raden wij je aan om eerst te overleggen met je arts of therapeut.

Hoe gaan jullie om met de coronamaatregelen?

We vinden het fijn dat we yoga kunnen blijven beoefenen gedurdende deze pandemie. Uiteraard houden we rekening met de maatregelen. Deze lees je hier.

Ik ben niet lenig. Kan ik wel meedoen met de yogales?

Tuurlijk! Je beoefent yoga op je eigen niveau. Wanneer je vooroverbuigt en je handen de vloer niet raken, dan buig je je knieën toch gewoon? We helpen je waar nodig met andere houdingen of props (hulpmiddelen). Je beweeglijkheid neemt toe naarmate je meer oefent.