fbpx

Welkom bij Yoga050 – Jouw yogastudio in hartje Groningen

Midden in Groningen vind je een oase van rust in onze yogastudio. Een plek waar je uit de ratrace stapt om terug gaan naar het gevoel van rust, ruimte, kracht en energie. We doen geen ingewikkelde houdingen, maar houden het graag simpel. Ik ben gespecialiseerd in hatha yoga, yin yoga, vinyasa yoga, aerial yoga, mindfulness en zwangerschapsyoga. Ik kijk hoe jij ademt en beweegt. Daarna kijken we hoe we bewegelijkheid, kracht, focus en energie kunnen vergroten. Ieder lichaam is anders en daarom werk ik op maat. Of zoals mijn leraar altijd zegt: “teach people, not poses”.

We doen yoga die werkt!

– Hilke –

yoga in groningen

Groepslessen

Yoga050 stimuleert je om yoga te integreren in je dagelijks leven. Iedere les is anders en is aangepast op jouw behoefte. Soms werken we met het aerial doek en soms op de yogamat. Ben je voor het eerst? Boek dan een proefles en reserveer de les naar keuze. Voorafgaand aan de les praten we over jouw behoefte en stem ik de houdingen af op jouw kunnen. Graag tot in de yogales!
samen bevallen groningen

(Aerial) Zwangerschapsyoga

Hoera, je bent zwanger! Tijdens deze les sta je stil bij je veranderende lichaam en je kindje(s) in je buik. Ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en beweging geven vertrouwen, kracht en rust. Ook leer je hoe het lichaam werkt als je zwanger bent, bevalt en als je aan het ontzwangeren bent. Hiermee bereid je je uitgebreid voor op wat er komen gaat!

Lesrooster

 

Je kan iedere week kiezen uit verschillende yogalessen.
Volg één of meerdere lessen per week voor de les(sen)
die het beste bij jou passen.