Yoga en yoga workshops in Groningen | Yoga050 in Groningen stad
170
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-170,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Yoga

Welkom bij Yoga050 – Jouw yogastudio in hartje Groningen

yoga in groningen

Aerial Yoga

Met Aerial Yoga werk je op een speelse manier aan een sterk en ontspannen lichaam. We gaan letterlijk zweven! Het aerialyogadoek ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.  Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

zwangerschapsyoga groningen

Zwangerschapsyoga

Hoera, je bent zwanger! Tijdens deze les sta je stil bij je veranderende lichaam en je kindje(s) in je buik. Ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en beweging geven vertrouwen, kracht en rust. Hiermee voorkom of verminder je zwangerschapsklachten en bereid je je voor op de bevalling.

hatha yoga in groningen

Hatha Yoga

Hatha Yoga brengt balans tussen lichaam en geest. Door je in te spannen vind je ontspanning. Iedere les ziet ziet er anders uit. Daardoor word je iedere keer op een ander vlak geïnspireerd. Je werkt aan een juiste lichaamshouding, kracht, een flexibel lichaam, rust tussen je oren en een rustige ademhaling.

Lesrooster

Het rooster kent verschillende lessen. Voor elk wat wils! Regelmatig is er een workshop om je nog meer te verdiepen in de wereld van yoga. Voorbeelden van workshops zijn Advanced Aerial Yoga, Zwangerschap en bevalling en een restorative aerial yoga. Klik hieronder voor het les-/workshopoverzicht.