fbpx
 

Yoga

Welkom bij Yoga050 – Jouw yogastudio in hartje Groningen

yoga groningen

Aerial Yoga

Met Aerial Yoga werk je op een speelse manier aan een sterk en ontspannen lichaam. We gaan letterlijk zweven! Het aerialyogadoek ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.  Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

zwangerschapsyoga groningen

Zwangerschapsyoga

Hoera, je bent zwanger! Tijdens deze les sta je stil bij je veranderende lichaam en je kindje(s) in je buik. Ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en beweging geven vertrouwen, kracht en rust. Hiermee voorkom of verminder je zwangerschapsklachten en bereid je je voor op de bevalling.

yoga groningen

Yin Yoga

Met yin yoga kalmeer je lichaam en geest. Je neemt de tijd om te verzachten door houdingen een paar minuten vast te houden. Dit werkt stress-verlagend, stimuleert de (bloed) circulatie in het lichaam, verbetert je flexibiliteit en heft blokkades op. Een heerlijk rustige les waarna je heerlijk zult slapen!

yoga groningen

Uit je werk yoga

Hervind je balans na een dag hard werken. Deze les is een cadeau voor je lijf en hoofd. Je neemt een moment de tijd voor jezelf door met aandacht te bewegen, te ademen en te ontspannen. Op maandag doen we hatha yoga en op donderdag is er aerial active yoga, waarbij je op een speelse manier werkt aan kracht en ontspanning.