fbpx

Zwangerschapsyoga

Wat is zwangerschapsyoga?

 

Met aerial zwangerschapsyoga zorg voor jezelf én voor het kindje in je buik. Deze les is gericht op ontspanning, ademhalingstechnieken, kracht en de bevalling. Op deze manier voorkom of verminder je fysieke kwalen en word je je bewust van hoe het met je veranderende zwangere lichaam en je geest is.

Hoe ziet een les eruit?

 

Zwangerschapsyoga doe je in een serie van tien weken. Iedere woensdagavond om 19:00 volg je een les gericht op ontspanning- en ademhalingstechnieken. Door dit wekelijks te oefenen maak je je de ontspanningstechnieken eigen.

We maken gebruik van de yogamat, het aerial yoga doek en kussens ter ondersteuning. Het enige dat je mee hoeft te nemen is soepel zittende kleding, zodat je vrij kunt bewegen. Om het doek schoon te houden en je oksels te beschermen is een shirt met mouwtjes handig. Je mag je sieraden af doen om gaten in het doek te voorkomen.

Tijdens iedere les is de ademhaling de rode draad. Omdat je tien lessen volgt, komt ieder essentieel thema voor een ontspannen zwangerschap en voorbereiding op de bevalling voorbij.