fbpx

Yoga in Groningen

Yoga in Groningen doe je in onze studio!

Ben je op op zoek naar een yogastudio om te werken aan een gezond lichaam en een dosis ontspanning? Dan ben je bij Yoga050 op de juiste plek! We bieden wekelijks verschillende lessen aan, zodat je iedere week yoga kan beoefenen op een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt. Regelmatig yoga beoefenen zorgt voor:

yoga in groningen

Ontspanning

Yoga betekent eenheid. Hiermee bedoelen we kort gezegd dat we streven naar balans tussen ons  lichaam en geest. We horen vaak in de studio tijdens de aerial restorative en aerial yin yogalessen dat mensen onrust in hun hoofd ervaren. Tijdens een yogales sta je stil bij jouw welzijn door je lijf te bewegen en je spieren te stretchen. Een ontspannen lijf geeft je hoofd en je emoties een impuls om mee te doen. 

Kracht

Met kracht in je lijf ervaar je meer kracht op mentaal en emotioneel vlak. Naast het ontspannen van je spieren is kracht net zo belangrijk. We zoeken immers balans tussen inspannen en ontspannen. Tijdens de active aerial yogalessen versterk je je spieren terwijl je speelt met het aerial doek. Het speelse onderdeel van dit aerial yoga is niet alleen leuk, maar ook heel ontspannend. Neem het leven niet te serieus en vergeet niet te spelen!
yoga in groningen

Ademtechniek

Ademhalen is iets dat iedereen kan. Het gaat vanzelf. En toch zijn er steeds meer mensen die hyperventileren. Spanningsklachten veroorzaken een verhoogde hartslag, een onrustige en oppervlakkige ademhaling en stijve spieren. Door correct te leren ademen breng je je lichaam weer tot rust. De lessen met een rustig karakter zoals restorative- of yin yoga zijn hierbij aan te raden. 
zwangerschapsyoga in groningen

Focus

Steeds vaker doen we meerdere dingen tegelijk. Denk er maar eens aan wat er op je af komt via je telefoon, je laptop en ook offline. Een overdaad aan prikkels geeft onrust in je hoofd. Met yoga train je je brein om in het hier en nu te zijn. Door regelmatig te oefenen wordt dit steeds makkelijker. Ook leer je je niet te identificeren met je gedachten. Je bent niet je gedachten. Denk daar maar eens over na!   

Lesrooster

 

Je kan iedere week kiezen uit verschillende yogalessen in Groningen.
Volg één of meerdere lessen per week voor de les(sen)
die het beste bij jou passen.