fbpx

Datum

Yogamuziek
Yogamuziek helpt je ontspannen. Wellicht gebruik je het tijdens een wandeling of ontspanningsoefening. Wij gebruiken het tijdens onze yogalessen in Groningen. De relaxte muziek helpt je aandacht van je hoofd naar je lijf te zakken.
yogastudio groningen

Yogamuziek helpt je ontspannen. Wellicht gebruik je het tijdens een wandeling of een ontspanningsoefening. Wij gebruiken het tijdens onze yogalessen in Groningen. De relaxte muziek helpt je aandacht van je hoofd naar je lijf te zakken. 

Iedere traditie binnen de yoga kijkt anders tegen het gebruik van muziek aan. Bij een ashtanga les zal je luisteren naar uitsluitend je ademhaling. Terwijl in menig hatha yoga les je ontspannende deuntjes zal horen. Dit is allebei prima. Ondervind wat werkt voor jou. 

Onderzoek heeft al lang geleden aangetoond dat de helende invloed van muziek op het reguleren van stress, het verminderen van pijn, en het bevorderen van welzijn. 

Veel van onze yoga beoefenaars vragen na de les welke muziek we gebruikt hebben om het later nog eens te luisteren. Zo zijn er bijvoorbeeld al heel wat vrouwen bevalling op onze afspeellijstjes. 

Muziek brengt je als je in je eigen omgeving bent terug naar het moment dat je het eerder hoorde. Wij brengen je graag terug naar de ontspannen staat waarin je verkeerde in de yogastudio. Luister daarom eens een van deze afspeellijsten die we in Spotify maakten: