fbpx

Zwangerschapsyoga 

in Groningen

Ben je op op zoek naar een yogastudio om te werken aan een gezond lichaam en een dosis ontspanning? Dan ben je bij Yoga050 op de juiste plek! We bieden iedere week zwangerschapsyoga in Groningen aan. Regelmatig zwangerschapsyoga beoefenen zorgt voor:

zwangerschapsyoga groningen

Ontspanning

Ontspanning is iets wat veel zwangere vrouwen vergeten. Werk, een verbouwing thuis, een sociaal leven en je relatie vragen veel van je zwangere lijf. En dan staat er ook nog een bevalling aan te komen. Vaak geeft je zwangere lichaam wel aan dat je meer rust nodig hebt. Maar hoe doe je dat ook alweer? Wij helpen je tijdens de wekelijkse zwangerschapsyoga in Groningen. Kom je een proefles meedoen?

Vertrouwen 

Door wekelijks een moment te nemen om in te checken bij jezelf, breng je meer focus naar het voelen in plaats van het denken. Ook doe je nieuwe kennis op als het gaat om hoe je lijf werkt tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Er zijn veel dingen mogelijk in het ziekenhuis en thuis.  Een bevalling kan prachtig zijn en je zult versteld staan van je eigen kunnen. Hilke schreef dit over haar eigen bevalling. 

yoga in groningen

Ademtechniek

Ademhalen gaat vanzelf. Je autonome zenuwstelsel regelt het voor je. Appeltje eitje toch? Toch zijn er steeds meer mensen die oppervlakkig en snel ademen. Door correct te leren ademen breng je je lichaam weer tot rust. Hierdoor kunnen je lichaam en je hormonen optimaal functioneren tijdens de bevalling.

zwangerschapsyoga in groningen

Focus

Focussen is tijdens een bevalling superbelangrijk. Helaas vinden we dit steeds moelijker. Multitasken is in ons snelle leven heel normaal. Maar een overdaad aan prikkels geeft onrust in je hoofd. Denk er maar eens aan wat er op je af komt via je telefoon, je laptop en ook offline. Met  zwangerschapsyoga train je je brein om in het hier en nu te zijn. Door regelmatig te oefenen wordt dit steeds makkelijker.  
 

Lesrooster

 

Iedere week is er een les aerial zwangerschapsyoga in Groningen
Kom je een proefles of de volledige tien-weekse cursus volgen?
Leuk! Bekijk hier het lesrooster en meld je aan voor een les:

Misschien vind je dit een interessant blog: 
Hoe je partner je kan helpen tijdens je bevalling: